Om nettstedet

HeltSjukt_header_logo1HeltSjukt.no tilbyr korte artikkler om hva som rører seg film og klipp på nett. Alle artikklene er skrevet av HeltSjukt.no og må derfor sees som HeltSjukt.no sin eiendom og kan ikke kopieres.

Alle filmer befinner seg på eksterne nettsider. Dette presenteres ikke som vårt eget verk dersom det ikke er beskrevet i artikkelen. HeltSjukt.no er derfor ikke ansvarlig for innholdet i filmene eller på nettsidene hvor de er hentet fra. HeltSjukt.no er heller ikke ansvarlig for behandling av brukerinformasjon på disse sidene. Bilder i artikkelen er bilder fra de aktuelle filmene og tilhører ikke HeltSjukt.no. Opphavsretten på disse bildene tilhører eier av den aktuelle filmen.

Innholdet på HeltSjukt.no baserer seg på filmer og personlig ytring og kan ikke ansees som fulleverdig fakta. Husk, vær kritisk og ikke tro på alt du ser og leser på nett!

HeltSjukt.no vil via Google sin systemere samle normal ikke-identifiserbar besøksinformasjon som IP-adresser, tidspunkt, nettleser, etc., men vil ikke under noen omstendigheter selge brukerinformasjon til andre aktører.

HeltSjukt.no kan presentere web-annonser på samtlige sider. Disse annonsetjeneste kan bruke Cookies og annonseverktøy på våre nettsider. Google bruker infokapselen DART som gir oss muligheten til å vise annonser basert på burkerens besøk på andre nettsider. Les mer her.